Cursus Nederlands Den Haag

U bent op zoek naar een snelle en efficiënte cursus Nederlands in Den Haag? Onze ervaren trainers verzorgen graag in-company cursussen Nederlands in uw bedrijf in Den Haag en omgeving.

Onze trainingen zakelijk Nederlands zijn erop gericht de cursisten tijdens individuele of groepstrainingen kennis te laten maken met het (zakelijk) taalgebruik of de reeds aanwezige kennis te vergroten. Ons trainingsaanbod wordt afgestemd op het bedrijf, de functie en de individuele doelstelling van onze cursisten.

Voor anderstaligen is behalve een goede kennis van het Nederlands ook belangrijk dat zij een goed begrip hebben van Nederlanders, hun manier van samenwerken en hun stijl van zaken doen. We begeleiden hen bij het verbeteren van de communicatie met Nederlandstalige collega’s waarbij aandacht wordt besteed aan cultuurverschillen en de omgang hiermee in de dagelijkse werkpraktijk.

Afhankelijk van uw voorkeur en beschikbaarheid bieden wij zakelijke taaltrainingen in diverse trainingsvormen aan. Daarnaast trainen wij zowel op uw bedrijfslocatie als bij ons in het centrum van Den Haag.

Naast onze zakelijke taaltrainingen bieden wij u de volgende gespecialiseerde trainingen:

Cursus Zakelijk Nederlands – taaltrainingen op maat van Taleninstituut Den Haag.