Groepstraining zakelijk Nederlands

Groepstrainingen zijn bestemd voor groepjes vanaf twee personen. Wij kiezen er bewust voor alleen groepstrainingen aan te bieden voor cursisten die bij hetzelfde bedrijf werken en geen open cursussen. Het voordeel van deze werkwijze is dat de trainer zich zo helemaal kan richten op het bedrijf en de specifieke branche waarin de cursisten werkzaam zijn. Er wordt tijdens de trainingen namelijk zoveel mogelijk van de dagelijkse werksituaties uitgegaan. Bovendien kunnen de collega’s elkaar ondersteunen en stimuleren.

Maar ook voor individuele cursisten hebben wij een veelzijdig aanbod aan trainingen zakelijk Nederlands. Want behalve deze groepstrainingen bieden wij ook individuele cursussen aan. Door de één op één relatie tussen cursist en trainer zijn deze trainingen heel efficiënt voor wie in korte tijd Nederlands wil leren of zijn of haar vaardigheden aanzienlijk wil verbeteren.

Al onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig communiceren met Nederlandstaligen, bijvoorbeeld in vergaderingen, teambesprekingen, gesprekken met Nederlandse zakenpartners of bij het geven van een presentatie. Tijdens de training is Nederlands de voertaal indien het niveau van de cursisten dit toelaat.

Naast onze vestiging in Amsterdam kunt u deze taaltrainingen ook volgen op onze locaties in Rotterdam, Den Haag en Utrecht of op uw locatie in heel Nederland.