Waarom wij?

Zakelijk Nederlands afgestemd op uw persoonlijke doelen  

Onze trainers bespreken vooraf met u wat u wilt bereiken met uw cursus zakelijk Nederlands. Daarbij besteden zij aandacht aan uw branche, bedrijf, functie, doelstelling en wensen en uw uitgangsniveau van de te leren taal. Op die manier bepaalt u in overleg met de trainer uw eigen lesprogramma, dat praktijkgericht is en bovendien afgestemd op uw zakelijke en persoonlijke situatie.

Trainers met ervaring in het bedrijfsleven

Wij werken uitsluitend met native speakers. Deze zijn niet alleen deskundig en ervaren in het verzorgen van trainingen zakelijk Nederlands, maar zij weten ook welke culturele aspecten een rol kunnen spelen in de omgang met uw internationale zakenpartners.

Onze trainers hebben ruime ervaring in het organiseren, ontwikkelen en verzorgen van zakelijke taaltrainingen op maat. Zij zijn in diverse functies actief geweest in het internationale bedrijfsleven. Daardoor kunnen zij hun trainingen afstemmen op uw zakelijke doelen en uw persoonlijke stijl. Wij vinden altijd de trainer die bij u past.

Lesmateriaal gericht op zakelijke communicatie

U leert bij ons het zakelijke taalgebruik aan de hand van lesmateriaal dat speciaal ontwikkeld is voor het bedrijfsleven. Uit deze collectie stellen de trainers het maatwerkpakket samen. Dit wordt afgestemd op uw specifieke zakelijke situatie, in combinatie met materiaal uit uw bedrijf zoals uw website, brochures en bedrijfspresentaties.

Certificaat op basis van Europese taalniveaus

Om het instapniveau te bepalen maken wij gebruik van de Europese taalniveaus. Na afloop van de training ontvangt u een certificaat waarop uw instap- en eindniveau vermeld staan, alsmede de inhoud van de cursus.

Bij u of bij ons, wanneer het u past

Wij verzorgen uw training tijdens kantooruren en desgewenst ook in de avonduren en in het weekeinde. U kunt onze zakelijke taaltrainingen volgen op onze centraal gelegen trainingslocaties, op afstand of in uw eigen bedrijf.

Centraal gelegen en sfeervolle leslocaties

Onze trainingsruimtes zijn centraal gelegen in AmsterdamRotterdam, Den Haag en Utrecht en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als onderdeel van de dagtrainingen gaat u samen met de trainer lunchen in een nabijgelegen sfeervol lunchcafé. Klik hier voor een impressie van onze locaties.