Trainingsvormen

Cursus Zakelijk Nederlands biedt u diverse trainingen aan, afhankelijk van het aantal medewerkers, hun instapniveau, het te bereiken doel en de beschikbare tijd. Al onze trainingen zijn maatwerk, praktijkgericht en afgestemd op het instapniveau van de cursist en de behoeften en wensen van het bedrijf.

Wij bieden trainingen op ieder niveau. Van beginners die nog geen enkele kennis hebben van het Nederlands tot expats die zich al goed in het Nederlands kunnen uitdrukken of moedertaalsprekers; voor iedereen stellen wij een passend trainingsprogramma op.

Ons taleninstituut biedt alle trainingen tijdens kantooruren aan, maar desgewenst ook in de avonduren en in het weekeinde. Naast onze vestiging in Amsterdam kunt u deze taaltrainingen ook volgen op onze locaties in Rotterdam, Den Haag en Utrecht, op afstand of in uw eigen bedrijf.

Flexibele cursus Nederlands

Flexibele taaltrainingen zijn geschikt voor cursisten die niet veel tijd ter beschikking hebben. Op met u af te spreken tijdstippen worden trainingen van twee à drie uur gegeven.
Meer informatie

Semi-intensieve cursus Nederlands

Semi-intensieve taaltraining houdt in dat de cursist een aantal hele dagen training volgt die verspreid over een aantal weken worden gegeven. Deze vorm wordt aanbevolen voor cursisten voor wie de flexibele training te langzaam gaat en die in bepaalde periodes meer tijd voor hun taaltraining kunnen vrijmaken.
Meer informatie

Intensieve cursus Nederlands

Bij de intensieve taaltraining heeft de cursist gedurende één of meer weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die snel hun kennis van het Nederlands op een hoger niveau moeten brengen en die gemotiveerd zijn om enige tijd (bijna) fulltime met de taal bezig te zijn.
Meer informatie

Taaltrainingen Nederlands op afstand

Taaltrainingen op afstand zijn geschikt voor individuele cursisten of groepjes, die een training vanuit huis willen volgen, op verschillende locaties werken of regelmatig op zakenreis zijn.
Meer informatie

Trainingen Schriftelijke Communicatie

Voor moedertaalsprekers of anderstaligen die de taal al heel goed beheersen organiseren wij trainingen Schriftelijke Communicatie. Naast individuele knelpunten in de schrijfvaardigheid, kunnen ook specifieke functies worden geoefend, zoals effectief emailen, het schrijven van verslagen en rapporten of  notuleren.
Meer informatie

E-learning systeem

Naast onze maatwerkprogramma’s kunt u (in combinatie) ook gebruik maken van ons e-learning systeem. U kunt dit programma overal, wanneer u wilt en in uw eigen tempo gebruiken om uw kennis van het zakelijke taalgebruik te verdiepen.
Meer informatie