Intensieve cursus Nederlands

Bij de intensieve cursus Nederlands heeft de cursist gedurende één of meer weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die snel hun kennis van het Nederlands op een hoger niveau moeten brengen en die gemotiveerd zijn om enige tijd (bijna) fulltime met de taal bezig te zijn.

In een maatwerkprogramma van één of twee weken kunnen de cursisten bijvoorbeeld snel basiskennis van het Nederlands opbouwen voordat zij met hun werkzaamheden in het Nederlandse bedrijfsleven beginnen. Cursisten die het Nederlands al enigszins beheersen kunnen deze kennis in één week snel en effectief uitbreiden.

Wilt u tijdens uw intensieve taaltraining verblijven in Amsterdam en uw training combineren met een verblijf in deze bruisende stad? Er bevinden zich hotels van verschillende categorieën op loopafstand van onze locaties. Wij adviseren u graag.

Deze cursus Nederlands bieden wij aan zowel in de vorm van een individuele taalcursus (eventueel samen met uw partner) als in de vorm van een groepstraining (twee of meer collega’s).