Individuele cursus Nederlands

De individuele cursus Nederlands is zeer geschikt voor zowel expats als degenen die zich permanent in Nederland willen vestigen en in korte tijd basiskennis van het Nederlands willen opdoen of hun reeds aanwezige taalvaardigheid willen vergroten.

Juist omdat de cursus op individuele basis gegeven wordt kan hij helemaal afgestemd worden op het niveau en de doelstellingen van de cursist met het oog op de uitoefening van zijn functie in Nederland. Door dit maatwerk krijgt de cursist het Nederlands efficiënt onder de knie.

Omdat het voor de integratie van de cursist belangrijk kan zijn dat ook zijn of haar partner zich snel in Nederland thuis voelt, geven wij  deze de mogelijkheid om zonder extra kosten aan de cursus deel te nemen. Het kan inspirerend zijn samen een training zakelijk Nederlands te volgen en hiervoor ook samen te studeren. Daarom is ook de partner van de cursist bij onze individuele cursussen van harte welkom!

Naast onze vestiging in Amsterdam kunt u deze taaltrainingen ook volgen op onze locaties in Rotterdam, Den Haag en Utrecht of op uw locatie in heel Nederland.