Tarieven

Aangezien elke taaltraining maatwerk is hanteren wij geen standaardtarieven. De tarieven van Taleninstituut Nederland zijn afhankelijk van onderstaande factoren:

  • het aantal cursisten;
  • het aantal trainingsuren;
  • uw individuele wensen.

Onze trainers bespreken vooraf met u wat u met de training wilt bereiken. Daarbij besteden zij aandacht aan uw branche, bedrijf, functie, doelstelling en wensen en uw uitgangsniveau van de te leren taal. Op die manier bepaalt u in overleg met de trainer uw eigen lesprogramma, dat praktijkgericht is en bovendien afgestemd op uw zakelijke en persoonlijke situatie.

Na een vrijblijvend gesprek stellen wij een offerte voor u op die bestaat uit een transparant overzicht van de totale kosten. Zowel de studieboeken als ons eigen leermateriaal ontvangt u bij ons tegen de kostprijs. Wij hanteren geen startkosten en geen toeslag voor trainingen in de avonduren of in het weekend.

U kunt onze zakelijke taaltrainingen volgen in de centraal gelegen trainingslocaties in AmsterdamRotterdam, Den Haag en Utrecht of in uw eigen bedrijf in heel Nederland.